Ràdio Palau

Ràdio Palau

Ràdio Palau dobla les descàrregues de programes respecte a la temporada anterior

25 de juliol de 2016L’emissora municipal tanca l’actual temporada (2015-2016) doblant les descàrregues que l’audiència ha fet per internet i en diferit dels programes que ofereix la seva graella. Els i les oients han fet 40.011 descàrregues de programes entre octubre i juny, mentre que en el mateix període de la temporada anterior (2014-2015) van ser 19.209.

 

Eduard Garcia, director de Ràdio Palau, comenta que les estadístiques “constaten un canvi de tendència respecte al consum radiofònic”. “Mentre que les connexions en directe s’han reduït, hi ha hagut un creixement espectacular de l’audiència en diferit”, especifica el periodista. “Es consolida, doncs, el consum de ràdio a la carta. Cada cop més l’audiència prefereix escoltar els continguts en el moment que li és més còmode i no tant en directe”, comenta.

 

El programa més escoltat, amb 13.570 descàrregues, és el Palau Notícies, l’informatiu diari que s’emet en directe, a les 19.00h, de dilluns a divendres. El segueix el magazín El Meu Carrer, amb 6.568, que s’emet de dimarts a dijous. El Palau d’Esports, que s’emet els dilluns i divendres, ocupa la tercera posició, amb 3.652 descàrregues en diferit. La llista continua amb la resta de programes que completen la graella de programació, de temàtiques molt diverses i produïts per entitats, col·laboradors i col·laboradores. A banda, una part de les descàrregues són de programes especials, com el que cobreix el Mercat Medieval, o d’informació política, com el Palau a debat.

 

Ràdio Palau ja treballa per estrenar un nou lloc web, durant la propera temporada, que ofereixi un millor accés als continguts de tots els programes i proporcioni més serveis a l’audiència de l’emissora. Tant els plans de futur com les estadístiques de la darrera temporada es van exposar en el Consell Municipal de Comunicació que va tenir lloc el 18 de juliol.


Imatge
P1110173

Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Plaça de la Vila, 1 08184 (Barcelona) | Tel. 93 864 80 56