Logotip Ràdio Palau

25 d'agost 2017 - Festa Major Divendres

La previsió del temps que es preveu aquesta Festa Major a càrrec del meteoròleg Eloi Cordomí obre aquest programa especial de divendres de la festa gran de poble. Després, amb Sira Riera, us oferim la crònica del què ja ha tingut lloc, com l’acte institucional de dijous d’obertura de la festa o el resum de l’antipregó. Seguidament entrevistem el regidor de Joventut, Marc Sanabria, i després el sots-inspector de la Policia Local, Joan Gràcia, per parlar de seguretat. També connectem en directe amb la ballada de sardanes a la plaça de la Vila.

La segona hora del programa especial compta amb la presència de l’alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i després conversem amb la regidora de Festes, Carme Sanz. També entrevistem Los 80 Principales, la banda que aquesta nit a la 1 de la matinada actua a l’espai de Barrakes i seguidament parlem amb Jordi L.P., l’encarregat del pregó, minuts abans que surti al balcó de l’Ajuntament.

La tercera hora del programa us ofereix la retransmissió del pregó de Festa Major 2017, preguntem a la gent què els ha semblat, i també parlem amb membre de la Colla  de Geganters i Grallers de Palau en plena ballada enmig de la plaça de la Vila.

 

Pregó Festa Major 2017

25 d'agost de 2017

Comparteix aquest contingut