Logotip Ràdio Palau

Ràdio Palau s’adhereix a la campanya #ThoEstasPerdent per una major presència de l’esport femení als mitjans

30 de gener de 2020

Ràdio Palau dóna suport a la campanya #ThoEstasPerdent que impulsa el Consell de l’Audiovisual de Catalunya que té per objectiu promoure una major presència de les dones esportistes als mitjans, contribuint així a avançar a cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte a l’esport femení i posicionar-lo com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències.

 

En aquest sentit, Ràdio Palau, com a membre de la Federació de mitjans de Comunicació Locals de Catalunya ha volgut agafar com a referents a les noies del primer equip de l’Hoquei Club Palau, actuals campiones de l’OK Lliga i inspiradores en part de la sèrie televisiva ‘Les de l’Hoquei’. El Generali Hoquei Club Palau, a més, té quatre jugadores internacionals que han estat campiones del món, i aquesta temporada ha de disputar la Copa de la Reina i la Champions.

 

Malgrat en general la presència de l’esport masculí als mitjans de comunicació encara és majoritària, el director de Ràdio Palau i president de la FMCLCat, Eduard Garcia, creu que la tendència està canviant i cada vegada més, especialment també els mitjans locals, ‘estem donant més visibilitat a l’esport femení, camí de la plena igualtat’. I per això ‘assumim el compromís com a mitjans que promou la campanya’.

 

La campanya #ThoEstàsPerdent  té el lema “Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle”, i té com a punt de partida el fet que els mitjans de comunicació tenim un paper rellevant en la construcció d’imaginaris socials i el nostre rol és indispensable per construir una societat igualitària que superi els estereotips de gènere.

 

Pel què fa als anuncis de la campanya a nivell de mitjans de comunicació d’abast nacional aquests estan protagonitzats per la nedadora Mireia Belmonte, la pilot de motos Laia Sanz, la futbolista Alèxia Putellas, la jugadora de bàsquet Laia Palau i l’atleta Maria Vicente.

Comparteix aquest contingut