Logotip Ràdio Palau

El Palau Notícies recull el diploma de finalista dels Premis de Comunicació Local

30 de setembre de 2021

En el marc d’una gala que va tenir lloc dimecres 29 de setembre en el marc del Mercat de l’Audiovisual de Catalunya a Granollers, l’equip de l’espai informatiu ‘Palau Notícies’ va rebre el diploma de finalista en l’apartat de millor contingut d’àudio de 2020 dels Premis de Comunicació Local. El projecte guanyador va ser ‘Col·lectius en Xarxa’ de Ràdio Premià de Mar, i l’altre projecte finalista va ser ‘Sóc jove, i encara visc a Sant Quirze’ de Ràdio Sant Quirze del Vallès.

El jurat dels premis va valorar el tractament informatiu i la tasca periodística que el Palau Notícies va fer entre els març i juny de 2020 pel cas de Residencial Palau, on l’equip del programa (Eduard Garcia, Raquel Puig i Sira Riera) van destapar davant l’hermetisme del geriàtric que s’hi estaven produint desenes de defuncions a causa de la Covid. El cas segueix a hores d’ara a mans de la fiscalia de Sabadell.

A banda d’aquest reconeixement als Premis de Comunicació Local, el Palau Notícies va ser també proclamat millor programa de Ràdio Local el mes de juny passat a la 21a edició dels Premis Ràdio Associació de Catalunya.

Comparteix aquest contingut