Logotip Ràdio Palau

Ràdio Palau, finalista dels Premis de Comunicació Local

21 de setembre de 2021

L’espai informatiu ‘Palau Notícies’ ha estat declarat finalista en l’apartat de millor contingut d’àudio de 2020 dels Premis de Comunicació Local pel tractament informatiu que es va fer del cas de Residencial Palau. Els altres finalistes són l’espai ‘Col·lectius en Xarxa’ de Ràdio Premià de Mar, i el projecte ‘Sóc jove, i encara visc a Sant Quirze’ de Ràdio Sant Quirze del Vallès.

 

El guanyador es farà públic dimecres 29 de setembre en el transcurs d’una gala que tindrà lloc a l’auditori de Roca Umbert de Granollers dins el Mercat de l’Audiovisual de Catalunya. El jurat dels premis està presidit per Juan Cal, exdirector executiu del Grup Segre, amb Josep Maria Martí, director de l’Observatori de la Ràdio, com a secretari, i el composa també Montse Abad, productora independent de televisió; Joan Maria Morros, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Noemí Cuní, periodista i vicepresidenta del Clúster Audiovisual de Catalunya; Pep Vilar, director d’Informatius de TVE, i Alba Tosquella, directora de Comunicació i Màrqueting de la Fundació Catalunya-La Pedrera.

 

Aquesta edició dels guardons que atorga la Xarxa Audiovisual Local i la Diputació de Barcelona, també guardona el millor mitjà de comunicació, el millor contingut audiovisual, el millor contingut multimèdia i el millor professional. Al certamen s’han presentat un total de 104 projectes.

 

A banda de ser finalista als Premis de Comunicació Local, l’informatiu Palau Notícies va ser també proclamat millor programa de Ràdio Local el mes de juny passat a la 21a edició dels Premis Ràdio Associació de Catalunya.

Comparteix aquest contingut